Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Kerstpakketdozen in thema’s

Elk jaar is het weer een feestje om jouw kerstpakket te mogen ontvangen. De weken richting de kerstborrel zal jij je er ongemerkt al een beetje op zitten te verheugen. Het ontvangen van die prachtige doos. Het ultieme kerstgevoel wordt bevestigd door iets te krijgen van jouw baas, waar iemand goed over na heeft willen denken. De inhoud van de kerstpakketdozen is dus ook niet zomaar iets. De inhoud zal voor iedereen iets leuks moeten bieden, zowel voor mannen als voor vrouwen en zowel voor oudere, als jongere collega’s. Dat is al een hele opgave. De ervaring is echter dat een bepaald thema toch zeker wel in goede aarde zal vallen. Het is een houvast en kan ook een leuke knipoog naar het bedrijf geven. Bijvoorbeeld net een vestiging in Italië geopend? Doe dan een Italiaans pakket! Alle andere thema’s die binnen de mogelijkheden liggen, lees je hieronder.

 

Thema’s kerstpakketdozen

De thema’s voor een kerstpakket zijn lang niet allemaal op te noemen. Hier worden slechts een aantal voorbeelden gegeven. Bijvoorbeeld het crafted kerstpakket, hierin zitten allemaal handgemaakte kwaliteitsproducten. Waarschijnlijk zal niemand dit al hebben, want het is absoluut origineel vakmanschap. Alles is ingepakt in kaftpapier, wat de unieke sfeer overbrengt en een authentieke uitstraling geeft. Een ander voorbeeld is het Pinchos pakket, met Spaanse invloeden. Het alle typische Spaanse foodartiekelen, waan jij je even helemaal in de mediterrane sferen. Koffiepakketten zijn een voorbeeld van volledig andere orde. Stijlvolle, ambachtelijke koffieproducten inclusief heerlijke koffie knagers zijn ook altijd goed. Dit soort kerstpakketdozen met geweldige thema’s zal iedereen blij maken.

 

Jongeneel verpakkingen

Zodra de inhoud van de kerstpakketdozen is beslist, is er de opdracht om een passende doos hierbij te bedenken. Vorm en inhoud moeten uiteraard wel goed met elkaar overeenkomen, dus zal hier goed op gelet moeten worden. Weet jij al wat voor kerstpakketdozen het worden? Jongeneel verpakkingen heeft een gigantisch assortiment.

Linkruil.org

Comments are closed.