Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Kies een baklijst voor uw doeken

 

Heb je thuis of op het werk nog een baklijst nodig? Wacht dan niet te lang, want momenteel delen wij leuke kortingen uit die je veel geld kunnen schelen. Daarnaast zijn de producten ook nog eens van hoge kwaliteit en zal de kleur ook niet minder worden door de tijd heen. Vaak zie je bij lijsten dat ze of doorzakken of dat de achterkant er een keer uitvalt. Bij al onze producten leveren we enkel de beste kwaliteit en zal er niks mee gebeuren, zolang je er normaal mee om gaat. Bekijk onze website of kom naar onze winkel om het gehele assortiment te bewonderen. Onze deuren staan 7 dagen per week voor u geopend.

Inspireer je klanten en werknemers

Voornamelijk in de zakelijke wereld is een baklijst zeker op zijn plaats. Hiermee kan je mooie gespannen doeken of een canvas inlijsten waardoor het er netjes uit ziet. Daarnaast kun je hiermee ook de interesse van de klant opwekken Je kan bijvoorbeeld inspirerende teksten inlijsten die zowel de klant als het personeel motiveert. Wanneer je onze website bezoekt zal je de verschillende artikelen in een overzicht zien. Naast de baklijst verkopen wij ook wissellijsten of lijsten op maat. Wanneer uw maat niet tussen de artikelen staat maakt u zich dan geen zorgen. Onze ontwerpers maken met liefde uw baklijst op maat.

Ook voor grote bestellingen

Heeft u nog een mooi schilderij op doek liggen en mag de lijst daar wel eens van vernieuwd worden? Neem dan snel een kijkje in de winkel of webwinkel en wellicht is hier een baklijst die perfect bij het doek past. Mocht je een kunstenaar zijn en dus een grote hoeveelheid lijsten willen afnemen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor wel even contact op met het hoofdkantoor, zodat wij uw bestelling in behandeling kunnen nemen. U kunt vervolgens ook aangeven waar en wanneer u de bestelling bezorgd wilt hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.