Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Kinderopvang de Bilt

Bij onze Kinderopvang De Bilt hebben we verschillende groepen en een excentrieke werkwijze die door veel opvangen ook gedaan wordt. Het is voor kinderen ook al mogelijk om vanaf 3,5 uur per week in opvang te voorzien. In onze buitenschoolse opvang werken we met verschillende groepen. Allereerst is daar een verticale groep van kinderen van leeftijden van 0 tot en met 4 jaar. Het voordeel van een groep als deze is dat kinderen met verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Deze kunnen dus allemaal van elkaar leren. Ook kunnen kinderen zich ontwikkelen in hun eigen tempo en ze worden gestimuleerd om rekening met elkaar te houden. Dit is ook iets wat je goed kunt leren in een buitenschoolse opvang.

Ontwikkeling op eigen tempo bij kinderopvang de Bilt

Er zijn verschillende voordelen van een groep als deze. Allereerst kunnen kinderen van elkaar leren. Dat is altijd erg goed om te hebben. Aan de andere kant kunnen ze zich goed ontwikkelen. Naast ontwikkelen in hun eigen tempo kunnen ze bij Kinderopvang de Bilt ieder kind hun sociale vaardigheden ontwikkelen. Waarom hebben wij dan gekozen voor deze grote range aan leeftijden? Dat heeft alles te maken met het feit dat er dan eventueel broertjes en zusjes in één groep zitten. Dit voelt voor veel kinderen dan goed en vertrouwt en op die manier hebben ze een thuissituatie alleen dan op de BSO. Dit is vooral fijn om te hebben op het begin, wanneer kinderen nog een beetje moeten wennen. Vaak zien we dat deze broertjes en zusjes vooral aan het begin met elkaar omgaan en later eigen vriendjes krijgen.

Een andere groep

Naast deze beschreven groep hebben we de peutergroep waar we veel oog hebben voor het ontwikkelingsniveau van uw kind. Bij Kinderopvang de Bilt is het altijd fijn om bij elkaar te zitten in de groep.

Linkruil.org

Comments are closed.