Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Kinderopvang Zeist

Wanneer u in de omgeving van Kinderopvang Zeist woont, kunt u hier perfect uw kinderen achterlaten. Uw kinderen zijn bij ons altijd aan het juiste adres als het gaat om een verblijf. Onze ervaren leidsters willen uw kinderen heel graag ontvangen en hun verhalen horen. We hebben verschillende groepen waar we vanuit werken. Het is mogelijk om uw kinderen al vanaf een paar uur in de week onder te brengen bij ons.

Groepen bij Kinderopvang Zeist

We werken bij Kinderopvang Zeist met verschillende groepen waar we kinderen in opvangen. We beginnen met de verticale groep. Dit is een groep waar kinderen in zitten met leeftijden van 0 tot 4 jaar. De jonge kinderen hebben de mogelijkheid om zich aan de oudere kinderen op te trekken en de oudere kinderen kunnen al een soort van verantwoordelijkheid genereren tegenover de jonge kinderen. Dit klinkt misschien vreemd in uw ogen, maar het is echt waar en veel kinderen vinden het belangrijk om op deze manier te doen. In de andere groep die we hebben kunnen kinderen met hetzelfde ontwikkelingsniveau bij elkaar terecht. Dit is weer een andere ontwikkeling die we de afgelopen jaren steeds vaker zien gebeuren. De kinderen boven de vier worden echt al ingedeeld op basis van niveau. Op die manier kunnen kinderen het vaak beter met elkaar vinden. Ook worden er eens in de zoveel tijd nieuwe dingen ontwikkeld die wij dan weer veranderen een aantal keer per jaar.

Meerdere vestingen in de buurt

We hebben meerdere vestigingen in de buurt van kinderopvang Zeist. Zo hebben we een opvang die aardig in het centrum is gevestigd en een ruimte die een beetje meer aan de zijkant gevestigd is. We hopen op die manier altijd bij u in de buurt te zijn. Wanneer u nog vragen heeft over onze opvang, kunt u ons altijd bereiken.

Linkruil.org

Comments are closed.