Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Kleine beurt in Den Haag

Eens in de zoveel tijd is het nodig voor je auto om een kleine beurt in Den Haag te laten verrichten. Tijdens de kleine beurt worden er een aantal kleine dingen meegenomen. Die eens in de zoveel tijd moeten gebeuren en waarnaar gekeken moet worden. Tijdens de kleine beurt in Den Haag, wordt er allereerst een apk-keuring op uw auto gedaan. Wanneer hier verontrustende dingen uitkomen, zullen wij met u overleggen over het maken van een vervolgafspraak waarin wij de onderdelen kunnen vervangen. Daarnaast wordt natuurlijk ook uw olie gecontroleerd. Hierbij vullen wij de olie ook meteen bij als het nodig is. Soms komt het voor dat de olietank lek is, dan zullen wij ook ingrijpen. We zorgen ervoor dat uw auto compleet is als u uw auto komt ophalen.

 

Afspraak maken doe je met een monteur

Wilt u een afspraak maken voor een kleine beurt in Den Haag? Neem dan even contact op met een van onze monteurs. Zij weten het beste wat er allemaal gaande is op de werkvloer en wanneer het, het beste uitkomt om uw auto langs te brengen. Daarnaast kunnen zij u ook helpen met het begrijpen van de onderhoudsbeurt en wat er allemaal moet gebeuren. Bij ons zijn alle onderhoudsboekjes aanwezig, waarin wij precies kunnen zien waar er extra op gelet moet worden tijdens de onderhoudsbeurt, zodat uw auto volgens het boekje wordt nagekeken en er geen fouten worden gemaakt. Daarnaast zien wij hier ook meteen in welk soort onderhoud er gedaan moet worden op het moment.

 

Bekijk de website

Wilt u meer informatie over de kleine beurt in Den Haag bij ons, dan kunt u het beste even de website bekijken. Hier staat precies beschreven welke werkzaamheden wij uitvoeren tijdens deze beurt en hoe wij dit zullen doen. Tevens kunt u op de website ook een afspraak maken hiervoor.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.