Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Koffiebar huren voor uw gelegenheid

Festivals worden de laatste jaren steeds groter en ook steeds belangrijker. Daarom kun je nu bij ons een koffiebar huren. Perfect voor naast de foodtrucks die aanwezig zullen zijn. Jij zal met je koffiebar kunnen profiteren op het betreffende festival. Tegenwoordig worden er voor alles festivals georganiseerd. Zo zijn er onder andere ook festivals voor verschillende etenswaren. Dit is natuurlijk de plek met de mensen die trek zullen hebben in een lekkere bak koffie en wie zet nou lekkerdere koffie dan een echte barista. Ook een barista kun je bij ons inhuren. Daarnaast weet de barista als geen ander hoe hij of zij zich moet gedragen tegenover klanten en hoe hij of zij de koffie moet aanprijzen aan ze.

 

Online agenda

Je kan nu een koffiebar huren via onze website. Hier is een online agenda te vinden waar je kan invullen wanneer je graag de koffiebar wilt huren en of je hier een barista bij wilt. De koffiebar is ook voor feesten en partijen te huur. Ook hierbij kan je dan een barista huren. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Hier staat aangegeven welke arrangementen en pakketten wij aanbieden en die jij in een klik kunt huren. Daarnaast is het ook mogelijk om enkel een barista in te huren voor achter de bar bij het koffiezetapparaat.

 

 

Reserveren

Wilt u graag een van onze barista’s inhuren of een koffiebar huren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen je uitgebreid helpen met het vinden van het juiste pakket. Zodat u zorgvrij van het festival kunt genieten of heerlijk ontspannen kunt genieten van uw feest. Onze barista zorgen ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en worden voorzien van al het lekkers. Daarnaast kunt u ook online uw reservering plaatsen, wij zorgen ervoor dat u de volgende dag bericht krijgt van uw reservering.

Linkruil.org

Comments are closed.