Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Kortingskaart – Dushi VIP Card

Er komt iets nieuws naar Curacao; de Dushi VIP Card. Heb je altijd al een VIP willen zijn? Dan is dit je kans!

De Dushi VIP Card is een exclusieve kortingskaart waarmee je kan genieten van aantrekkelijke kortingen op verschillende activiteiten, overnachtingen, diners en meer, altijd met 20% korting of meer.

Ons team heeft met zorg de top restaurants, de beste hotels en de meest exclusieve activiteiten geselecteerd. En niet alleen dat; met uw Dushi VIP Card kunt u ook kortingen krijgen op diensten, bijvoorbeeld een cateraar op uw privé feest of een wedding planner, maar de korting geldt ook op verschillende producten.

De kaart is voor zowel lokale mensen als voor toeristen. Voor de toeristen die naar Curacao komen, kunnen de keuzes overweldigend zijn. Met de Dushi VIP Card worden de opties beperkt tot de beste en meest exclusieve opties. Er is nog steeds genoeg om uit te kiezen, maar u weet in ieder geval dat het goed is!

Verder is de Dushi VIP Card ook voordelig voor lokale menen. Ze zullen veel van de bedrijven al kennen die meedoen aan de Dushi VIP Card, maar ze zullen eerder geneigd en loyaal zijn aan de plekken waar ze korting kunnen krijgen.

Er is zoveel te doen op Curacao, dus waarom doet u het dan niet met korting?! Er is altijd iets voor iedereen; of u houdt van sport of rustig zeilen rond het eiland met een boot trip, u kunt het allemaal doen met de Dushi VIP Card!

Het Dushi VIP Card lidmaatschap is voor 12 maanden. De Dushi VIP Card kan worden gekocht via het internet (www.dushivipcard.com) of kan worden gekocht en opgehaald bij Travel & CO (Pieter Maai small)

Voor meer informatie, ga naar www.dushivipcard.com

Enjoy life met de Dushi VIP Card

Linkruil.org

Comments are closed.