Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Kosten Zwemvijver

Kosten Zwemvijver Aantrekkelijk Voor Jonge Gezinnen

Zwemvijvers komen in Nederland steeds meer in trek bij de Vijverliefhebber, maar ook bij de zonaanbidder die graag eens een keer wil zwemmen en afkoelen, of baantjes trekken als het uitkomt. Veel gezinnen met kinderen willen graag een vijver, maar hekelen altijd tegen het punt dat de kinderen dan geen ruimte meer hebben om een zwembad op te zetten en dat hun waterpret in de zomer wordt afgenomen. Om nu ieder gezinslid tevreden te houden wordt in veel van deze gevallen gekozen voor een zwemvijver. Kosten zwemvijver zijn hierdoor aantrekkelijker dan de kosten van een zwembad

kosten zwemvijver

kosten zwemvijver

Kosten Zwemvijver Hoger Of Lager Dan Kosten Zwembad

Veel kosten zwemvijver vragen die gesteld worden ten opzichte van de kosten zwembad, zijn meestal vragen over de zwemvijver aanleg of de zwembad aanleg. Kosten zwemvijver zijn gemiddeld genomen hoger dan de kosten van een tuinvijver of een natuurvijver. De kosten zwemvijver kunnen we enigszins wel vergelijken met dien van een koivijver. Voor de bouw kunnen de kosten zwemvijver al gauw oplopen van € 7500,= tot € 25000,= afhankelijk van de grootte die we zelf willen hebben, met daarbij de diverse mogelijkheden aan afwerking. De kosten zwembad kunnen dus redelijk goed in toom worden gehouden als dat gewenst is.

Energie Kosten Zwemvijver

Kosten zwemvijver worden pas interessant als we het gaan hebben over de jaarlijkse energie kosten. Kosten zwemvijver kosten worden hierdoor al flink beperkt, dit kan op een zwembad inhoud van 40.000 liter inhoud al snel zo’n € 1.500,= verschillen aan energie kosten. Deze kosten zijn de energie kosten van enkel een normaal filtersysteem, om nog maar niet te spreken over de vele mogelijkheden en uitbreidingen voor extra Jetstreams enz. Doordat een zwemvijver een natuurlijke uitstraling heeft, worden deze zwembaden niet zo snel verwarmd als een standaard zwembad. De zwemvijver kosten lopen meestal automatisch minder op dan de zwembad kosten, omdat men minder snel luxe wil hebben in een zwemvijver dan in een zwembad, wat overigens puur een psychologische gedachtegang is. De jaarlijkse kosten zwemvijver worden hierdoor vele malen interessanter dan die van een éénvoudig zwembad, waardoor het ook is op te brengen voor de midden inkomens.

De verschillen in de kosten zwemvijver zoals hierboven aangegeven zijn een indicatie en uitgegaan van een eenvoudig systeem. Natuurlijk zullen de verschillen nog veel hoger zijn bij de volautomatische systemen die er op de zwembaden zitten, maar ook de kosten zwemvijver kunnen veel verder uitgebreid worden.

Wanneer u een zwemvijver wilt aanleggen, of meer wilt weten over de kosten zwemvijver neem dan vandaag nog contact met ons op. Als vijverspecialist zetten wij als geen ander de kosten voor u op een rij en kunnen voor uiteraard een complete begroting opzetten.

 

Linkruil.org

Comments are closed.