Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

KYOCERA printers en toners

KYOCERA is een Japans bedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1959 en gespecialiseerd is in printers. In de sector is het één van de grootste spelers ter wereld en dat hoeft niet echt te verbazen. De KYOCERA printers en toners dragen de reputatie met zich mee ontzettend betrouwbaar en duurzaam te zijn. Eigenschappen die van deze printers een goede keuze voor elk bedrijf maken.

Een ruim assortiment

KYOCERA is een echte marktleider en dat betekent natuurlijk ook dat er een ruim assortiment aan KYOCERA printers te verkrijgen is. Of je nu op zoek bent naar een kleurenprinter, een monoprinter, all-in one printer of nog iets compleet anders: bij KYOCERA ben je aan het juiste adres. Dit ruime assortiment aan zakelijke oplossingen staat bovendien niet in de weg van het milieu. Goed om te weten is dat dit Japans bedrijf het serieus meent met ecologie en de bescherming van de natuur. Niet toevallig staat deze multinational ook bekend omwille van tal van duurzame initiatieven, milieuvriendelijke printers en inzet voor het goede doel.

De voordelen van KYOCERA

De KYOCERA printers komen uitermate positief uit een vergelijkende studie van Buyers Lab. Zo werd er vastgesteld dat de KYOCERA printers nauwelijks last hebben van papierstoringen. Nog een stuk belangrijker voor een ondernemer is echter dat ook het totale kostenplaatje qua onderhoud het meest voordelig is.. Door het energiezuinige gebruik en de betrouwbaarheid van de printers valt de cost of ownership van een KYOCERA printer een pak lager uit dan van vergelijkbare merken. Bovendien is het zo dat er ook een pak minder afval gegenereerd wordt. Door te kiezen voor een KYOCERA printer kies je dan ook niet enkel voor een betrouwbare en kwalitatieve printer, maar ook voor het milieu en jouw portefeuille. Een lagere energierekening en een verkleining van de ecologische voetafdruk. Teken je daar niet voor?

Linkruil.org

Comments are closed.