Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Maaltijdvervoer benodigdheden veilig en professioneel

Maaltijdtransport benodigdheden veilig en professioneel uw gerechten vervoeren? Bent u op zoek naar catering en maaltijdvervoer benodigdheden? Bezorgd u maaltijden bij uw gasten aan huis of beschikt u over de catering van diversen evenementen? Het is erg belangrijk om goed na te denken over de producten waarmee uw prachtige maaltijden en gerechten worden bezorgd en natuurlijk op de juiste temperatuur worden bewaard.

Veilig en professioneel vervoer

Voor iedere gelegenheid de juiste thermoboxen. Niet alleen ziet het er professioneel uit wanneer uw bedrijf met de juiste thermoboxen de gerechten vervoerd, uw maaltijden blijven zo ook langer vers. Zo zullen uw gasten het waarderen dat de maaltijden heerlijk op temperatuur en heel aankomen. Of u nu maaltijdbox of een thermobox nodig heeft voor het vervoeren in maaltijdtransport. Zo komt u voorbereid op bestemming met uw gerechten.

Assortiment

Het assortiment wordt met veel zorg en kennis samengesteld door specialisten in het vervoeren van maaltijdtransport.
Of u nu disposables, ijsboxen, bezorgtas of pizzabox nodig hebt? Alles voor uw catering en maaltijdentransport.

Webshop

Thermocateringbox is al 30 jaar specialist op het gebied van catering en maaltijdentransport. Zo vindt u eenvoudig de juiste apparatuur onder één dak.
Benieuwd naar de producten? Bekijkt u gerust eens de webshop. Advies nodig? Bij Thermocateringbox staan ze graag voor u klaar om u verder te helpen.

Linkruil.org

Comments are closed.