Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Markeringen voor alle gebruikers

 

Door het hele land heen vind je markeringen die zijn aangelegd door ons. Wij zetten alle soorten markeringen en kunnen dit ook voor jou en je onderneming doen. Zo kunnen wij voor jou je bedrijfshal of parkeerplaats belijnen, maar ook kunnen wij het terrein indelen zodat er veiligheid is. Ook voor een veilige oversteekplaats kun je ons contacteren, wij doen niets liever dan ervoor zorgen dat er meer veiligheid is voor jou, je werknemers en je klanten. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk voor de veiligheid van oversteekplaatsen. Er zijn namelijk een aantal systemen die de veiligheid kunnen bevorderen. Denk hierbij aan lichtstroken of een waarschuwingsbord met sensoren.

 

 

Markeringen voor gemeentes

 

Voor gemeentes kunnen wij alle soorten markeringen aanbrengen die in het verkeer nodig zijn. Zo kunnen wij uiteraard de belijningen van de wegen aanbrengen, maar ook voorrangstekens of oversteekplaatsen kunnen wij gemakkelijk voor u zetten. Wij zorgen ervoor dat het verkeer in de juiste banen wordt geleidt en dat het daarentegen ook nog eens veilig is. Wanneer u nieuwe lijnen nodig heeft, kunt u het beste eerst met de ontwerper spreken. Hij kan op basis van uw verhaal een ontwerp maken die wellicht interessant is voor u en uw wegdek.

 

Markeringen voor bedrijven

 

Ook voor bedrijven kunnen wij veel betekenen. Zo kunnen wij uw gehele bedrijfsterrein of bedrijfshal inrichten voor u. Allereerst zal u wel een afspraak moeten maken met ons ontwerpteam. Hier kunt u al uw eisen doorgeven en melden wat er allemaal aanwezig moet zijn in de hal. Zij zullen vervolgens een schets maken, die u kunt goedkeuren. Met uw goedkeuring zullen zij een definitief ontwerp maken die vervolgens wordt nageleefd door de projectleider met zijn team. Daarnaast kunnen wij ook uw parkeergarage of gelegheid voor u indelen. Met al onze projecten zorgen wij ervoor dat de ruimte optimaal wordt benut, maar dat dit niet ten koste gaat van de veiligheid.

Linkruil.org

Comments are closed.