Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Met een extra verdieping goedkoop meer ruimte!

Voor veel mensen is de ruimte van een bedrijfspand of magazijn erg kostbaar. Dat is logisch, want magazijnruimte of werkruimte is erg duur. Ook een verhuizing kost veel tijd en is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Wat nu, als uw bedrijfspand toch te klein is geworden? Het liefst wilt u niet verhuizen, maar te veel goederen op slaan in een eigenlijk te kleine ruimte is ook geen optie. Dit gaat namelijk ten koste van de veiligheid voor uw personeel en uzelf. Waarschijnlijk voldoet uw magazijn dan ook niet aan de veiligheidseisen. Met de entresolvloer zijn beide opties (eigenlijk geen opties) niet nodig. De entresolvloer zorgt namelijk voor meer ruimte zonder grote verbouwing of verhuizing. De entresolvloer zorgt voor een verdubbeling van de m2 van het bedrijfspand of het magazijn. Extra ruimte zonder een grote verbouwing of verhuizing, dat klinkt toch als muziek in de oren? Lees daarom snel verder.

 

Wat zijn de voordelen van GL8 entresolvloer?

De entresolvloer is er in allerlei soorten en maten. Één daarvan is de GL8 entresolvloer. Deze entresolvloer heeft een overspanning van 8 meter. Met de GL8 entresolvloer heeft u geen hinder door vervelende kruizen of palen die in de weg zitten. Hierdoor kan ook de ruimte onder de entresolvloer optimaal worden gebruikt. Een entresolvloer zit eigenlijk makkelijk in elkaar. Dat maakt het mogelijk dat de entresolvloer snel en gemakkelijk te installeren, als het ware gelijk klaar voor gebruik.

ferretto-group-logo

Entresolvloer van Feretto Group

Feretto Group heeft verschillende certificeringen, namelijk voor het milieubeheersysteem en veilig werken van de INAIL. Zij streven er naar om service, efficiency en kwaliteit steeds te verbeteren. Met de jarenlange ervaring zijn zij al op het punt dat zij topkwaliteit kunnen bieden. Wilt u meer weten of advies op maat ontvangen? Neem dan gerust contact op met Feretto Group of neem een kijkje op de website.

Linkruil.org

Comments are closed.