Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Meubels Waddinxveen – uitgelicht het merk Label

Bij Meubels Waddinxveen verkopen wij op dit moment 15 verschillende merken. Deze keer willen wij graag het merk Label uitlichten. Label is in onze optiek stoer, eerlijk en echt. Het is pure Dutch design, no-nonsense net zoals de meeste Nederlanders. De meubelen zitten lekker en zijn ontwikkeld voor comfort maar toch met een mooi uiterlijk. De materialen die worden gebruikt zijn eerlijk, met een hoogwaardige zitcomfort en duidelijke vormgeving. Dit is ook waarom de meubelen naadloos passen in de collectie van meubels Waddinxveen.

Benieuwd naar de collectie van Label? Lees snel verder, ik vertel je alles wat je wilt weten!

Meubels Waddinxveen collectie vol iconen

Wij streven er naar om een collectie neer te bij Meubels Waddinxveen vol iconen. Dit is ook de reden dat wij Label in onze collectie hebben opgenomen. Je ziet aan alles dat zij liefde voor het vak uitstralen. Label is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg. Het is opgericht in Brabant waar van oudsher het hart van de leerindustrie zat. Jarenlang heeft Gerard met zijn broer Ton het bedrijf geleid. In 2012 hebben zij het stokje overgedragen aan hun kinderen. Zij gaan met passie voort om de tijdloze iconen op de markt te brengen. De no-nonsense uitstraling en perfect zitcomfort staan tot op de dag van vandaag enorm hoog in het vaandel.

Label uitproberen bij Meubels Waddinxveen

Heb ik je enthousiast gemaakt en wil je de mooie meubels van Label zien, voelen en proberen? Ik nodig je van harte uit in onze showroom. Iedereen is bij ons welkom. Laat je ontvangen onder het genot van een heerlijke kopje koffie of thee bij Meubels Waddinxveen! Ons adres en openingstijden kan je terugvinden op onze website. Heb je nog overige vragen? Je kan ons altijd bellen of even mailen.

Linkruil.org

Comments are closed.