Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Nette overhemden voor plussize mannen

Je draagt graag overhemden, maar hebt moeite om ze in jouw maat te vinden. Vaak zijn ze te kort en zitten ze zo strak dat je je nauwelijks kunt bewegen. Of ze zijn juist veel te groot en geven je het gevoel een tent te dragen. Jij hebt overhemden nodig in een grote maat met een goede pasvorm. De webshop Bigmensfashion biedt deze overhemden grote maten aan in haar webshop.

De verschillende merken overhemden

De webshop heeft overhemden van de merken Urban Classics Jeans, D555, KAM Jeanswear, Casa Moda en Dario Beltran. Je kunt kiezen voor een overhemd met korte mouw of een overhemd met lange mouw.

Overhemden met korte mouw

Van het merk Casa Moda heeft Bigmensfashion overhemden met korte mouwen. De stof van deze overhemden, in een grote maat, is effen gekleurd, geruit, of voorzien van een print. D555 ook met korte mouw is er in denimstof, jeans en stof met print. Van Dario Beltran zijn er overhemden van witte stof met een fijne blauwe ruit erin verwerkt. De kraag is een buttondown kraag. Ideaal om te dragen onder een jasje. Ook dit merk heeft overhemden met jeanslook. Daarnaast heeft dit merk overhemden met halve kragen. Ideaal om in de zomer te dragen op een nette korte broek.

Overhemden met lange mouw

De webshop heeft overhemden met lange mouw van Urban Classics Jeans en KAM Jeanswear, en van de eerder genoemde merken: Casa Moda, D555 en Dario Beltran. De overhemden zijn gemaakt van effen stoffen, stoffen met een ruitpatroon of met een print. Een aantal overhemden met lange mouwen hebben een jeanslook, ook met effen en geruite varianten. Net als bij de overhemden met korte mouwen heb je de keuze uit overhemden met traditionele kraag of halve kraag.

Combineren met T-shirts

In plaats van een overhemd traditioneel te dragen onder een jasje, kan je er voor kiezen om het overhemd te combineren met een T-shirt.

Linkruil.org

Comments are closed.