Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

OM5, wat betekent het

Iedereen weet wel dat de ontwikkelingen op technisch gebied zich steeds sneller opvolgen. Ook op het gebied van internet, misschien gebeurt dit wel onbewust. We wennen aan de internetsnelheid en verwachten altijd weer meer. De overgang van 3g internet naar 4g internet is eigenlijk geruisloos gegaan. En bijna iedereen is er inmiddels wel aan gewend. Ook de internetkabels maken een ontwikkeling door, van telefoonkabel naar glasvezel en ook met glasvezel zijn weer nieuwe opties beschikbaar. Zo is het begonnen met OM2, OM3, OM4 en nu dus de OM5 aansluiting. Deze OM5 aansluiting biedt een aantal voordelen voor u als organisatie.

De voordelen

Er zullen een aantal moeilijke termen voorbij komen, maar de meeste van deze termen hebben te maken met de snelheid en stabiliteit van het internet. Zo heeft u met OM5 een hogere overdrachtssnelheid, het internet bestaat uit het downloaden van bepaalde data, hoe snelle deze date wordt gewisseld, hoe sneller het internet is. Met OM5 heeft u maar 2 vezels nodig voor een snellere verbinding dan de oude versie, daar was de snelheid langzamer en gebruikte u 8 vezels.

Het is ook een goedkopere opties. Omdat u minder vezelkabels nodig heeft hoef u minder aan te leggen. Doordat er minder aan te leggen is gaat daar ook minder tijd in zitten. En minder tijd met aanleggen is een goedkopere manier. Ook bespaart u bepaalde ruimte voor uw kabels omdat er minder ruimte nodig is.

Gevolgen

Door deze ontwikkelingen van de OM5 zal er nog sneller internet zijn, dit zorgt ervoor dat medewerkers minder tijd nodig hebben om hun werkzaamheden uit te voeren. Ook voorkomt dit enkele ergernissen over het internet op de werkvloer. Ook zal het kostenbesparend zijn. Kortom, u kunt er alleen maar op vooruit gaan binnen de organisatie.

Bekijk op de website van enkele specialisten de mogelijkheden van het aanleggen van glasvezel of bekijk de ontwikkelingen voor in de toekomst.

Linkruil.org

Comments are closed.