Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Online een bedrag lenen

Online een bedrag lenen? Iets dat tegenwoordig bij steeds meer geldverstrekkers mogelijk is. Soms zelfs de énige mogelijkheid bij een geldverstrekker.

De minilening is online erg eenvoudig aan te vragen. Hierbij leent u een gering bedrag dat meestal ligt tussen enkele tientallen en enkele honderden euro’s. Daarnaast is er sprake van een korte looptijd. Denk aan een paar weken tot een paar maanden. Houd er wel rekening mee dat de minilening relatief duur is. Er worden vrij hoge administratiekosten in rekening gebracht. Het is dan ook raadzaam om eerst te kijken naar andere opties, voordat u een minilening afsluit. Binnen enkele uren zult u al de beschikking hebben over het geleende geld. Een andere benaming voor de minilening is flitslening. Met “flits” maakt men een verwijzing naar de snelheid van het aanvragen en het beschikbaar komen van het geleende geld.

U kunt bij de meeste geldverstrekkers alleen een minilening aanvragen wanneer u aan de voorwaarden voldoet. Zo wordt er door veel geldverstrekkers niet geleend aan ZZP-ers, studenten, mensen met een uitkering, uitzendkrachten of mensen met een inkomen lager dan een bepaald bedrag. Als de leningaanvrager jong is kan er zelfs worden geëist dat er iemand borgstaat. Bij de minilening vindt doorgaans geen BKR toetsing plaats. Via Google kunt u op zoek gaan naar een goede geldverstrekker.

Geld lenen kost geld. Deze zin zult u vaak horen bij reclames van geldverstrekkers. En dat geld lenen geld kost, zult u zich goed moeten realiseren. In het geval van de minilening betaalt u in veel gevallen administratiekosten. Leen geen geld om andere leningen af te kunnen lossen.

Linkruil.org

Comments are closed.