Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Opdraaien voor parkeerschade

Het is over het algemeen wel bekend dat niet iedereen even goed kan parkeren. Hierdoor ontstaat parkeerschade.  Zo staat de ene auto gewoon midden op de weg en staat de ander dubbel geparkeerd. Ook zijn er auto’s die hem direct tegen jouw auto aanzetten, waardoor jij met geen enkele mogelijkheid kan instappen. Als laatste hebben we natuurlijk ook nog de asociale parkeerders die jouw auto letterlijk hebben geraakt en vervolgens ergens anders zijn gaan staan. Waardoor je zelf geen idee hebt wie het heeft gedaan en dus zelf voor de kosten moet gaan opdraaien. Dit is natuurlijk iets waar niemand op zit te wachten, alhoewel de parkeerschade soms ook meevalt. Maar goed niemand wil de schade betalen die ze zelf niet hebben gemaakt.

Niets meer te zien

Als je zelf wel de ballen hebt om de parkeerschade te melden bij de desbetreffende eigenaar van de auto, dan zal je met jullie verzekeringen het een en ander moeten regelen. Zo worden de kosten netjes gemeld en hopelijk ook gedekt. Als dit niet het geval is zal je snel op zoek gaan naar een autogarage dat topwerk levert voor een laag tarief. Dit is het punt waar je ons belt. Wij maken de parkeerschade voor een leuk bedrag. Daarnaast zal nooit iemand te weten komen dat jij schade hebt gehad aan je auto. Dit is niet alleen fijn voor het gezicht, maar ook voor eventuele doorverkoop. Hierdoor zal de waarde van de auto niet minder worden door een paar krasjes.

Offerte aanvragen

Heeft u parkeerschade opgelopen door uw eigen fout of door de fout van een ander? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zodat er een afspraak kan worden ingepland om deze schade te verhelpen. Daarnaast kunnen onze gespecialiseerde team u ook helpen met andere problemen aan uw auto. Je kan een offerte aanvragen via onze website, zodat u een prijsindicatie heeft van onze diensten.

Linkruil.org

Comments are closed.