Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Opleiding visagie

Wanneer je onze cursus dag-, avond en bruidsmake-up hebt gevolgd kun je beginnen aan de opleiding visagie. Je kunt ook na een soortgelijke cursus aan de opleiding beginnen. Dit zal je echter wel aan moeten kunnen tonen. Hiernaast zijn er geen ingangseisen en kan eigenlijk iedereen meedoen aan de opleiding. Een Visagist is een erg dynamisch, creatief en inspirerend vak. Voor iedereen die veel creativiteit in zich heeft, is deze opleiding waarschijnlijk niet zo erg moeilijk en tevens ook nog eens erg leuk. De opleiding is dan ook bedoeld voor mensen die als visagist aan de slag willen of erg veel belangstellig hebben voor make up. Wanneer je de opleiding uiteindelijk hebt behaald, zal je natuurlijk een diploma in ontvangst mogen nemen en mag je jezelf een visagist noemen.

 

 

De inhoud van de opleiding visagie

Tijdens de opleiding leer je om te gaan met verschillende soorten make up. Je zal natuurlijk leren hoe je mascara moet aanbrengen volgens de juiste manier. Maar ook leer omgaan met de producten oogpotlood, eyeliner, kunstwimpers, oogschaduw, highlights, rouge en gezichtspoeders. Met deze artikelen zal je make up voor brildragers kunnen doen, mannen make up, gala make up, make up voor op de catwalk of voor op tv. Natuurlijk leer je ook handelingen die benodigd zijn voor smokey eyes of voor een rijpere huid. Je zal een hele hoop technieken krijgen aangeleerd

 

Aanmelden

De opleiding duurt zelf maar een half jaar. In dit jaar zal je 20 dagdelen aanwezig zijn. 16 dagdelen zal je lessen krijgen en de 4 andere dagen zal je de cursussen kunnen volgen wanneer je deze nog niet had afgerond. Ben je geïnteresseerd in de opleiding Visagie? Meld je dan aan via de website. Mocht je eerst nog wat meer informatie willen, dan kun je een brochure aanvragen op de site. Daarnaast zijn er ook een aantal open dagen waar je de opleiding kan bezoeken.

Linkruil.org

Comments are closed.