Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Passief Inkomen Met Google Adsense

Een van de meest ideale platformen voor online marketing is Google Adsense. Gemakkelijk te implementeren en uiterst betrouwbaar wanneer het aankomt op de uitbetaling. Lees hier meer over de werking van Google Adsense.

Google Adsense maakt het mogelijk om met uw website of YouTube filmpjes geld te verdienen. Het biedt u de mogelijkheid om op uw website of onder uw filmpjes advertenties te plaatsen van bedrijven die als adverteerder bij Adsense zijn aangesloten. Google Adsense is in feite het “publishers” gedeelte van Adwords.

De aanmelding bij Google Adsense is eenvoudig. Belangrijk is daarbij wel dat u reeds een website met artikelen dient te hebben. U dient immers de URL van de website door te geven bij het aanvragen van uw Adsense account. Lege websites resulteren vaak in een afwijzing van de aanvraag.

Wanneer u de eerste stap van de aanvraag succesvol doorlopen heeft, kunt u een adventieblokcode plaatsen, welke u in het Adsense controlepaneel wordt aangereikt. Plaats het blok in de HTML code van uw website op de locatie waar u de advertenties wilt laten verschijnen.

Klikt een bezoeker op een met Google Adsense geplaatste advertentie, dan zal de bezoeker worden doorgestuurd naar de website van de adverteerder. U ontvangt vervolgens een geldbedrag in uw Adsense account. De uitbetalingsdrempel is 70 euro. Geld blijft altijd in uw account staan totdat u de uitbetalingsdrempel wordt bereikt. Bereikt u deze in een bepaalde maand, dan volgt de maand daarop de uitbetaling (tegen het einde van de maand).

Zoals met veel dingen op het gebied van internetmarketing is er sprake van een set “best practices” wanneer u met Google Adsense aan de slag gaat. Bent u hiernaar benieuwd, dan willen wij u wijzen op de e-cursus Passief Inkomen Met Google Adsense. Hierin komt Google Adsense, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, uitgebreid aan bod. De e-cursus is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde internet marketeer.

Het mooie van Google Adsense is dat u het prima kunt inzetten naast uw huidige internetmarketing activiteiten. Het is net die extra inkomstenbron waarmee u makkelijker uw overige internetmarketing activiteiten kunt financieren.

Linkruil.org

Comments are closed.