Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Planning software voor het personeel

Door middel van onze planning software wordt het voor jou en voor jouw onderneming steeds gemakkelijker om een planning te maken en door te voeren. Maar dat niet alleen. Het boekhouden en het financieel bijhouden van de personeelsgegevens wordt ook steeds gemakkelijker. Met onze software kun je namelijk een hoop gegevens aan elkaar koppelen en kan je ook het rooster aan de salarisadministratie koppelen. Zo worden de salarissen ook steeds accurater en betrouwbaarder. Er kan op deze manier veel minder makkelijk gefraudeerd worden. Daarnaast kan het personeel ook makkelijker vrij vragen of zich ziekmelden. Wilt u nog meer te weten komen over de functionaliteiten van ons planning software en van de vele voordelen ervan? Lees dan dit artikel of bezoek onze website. Hier vindt u alle informatie erover en ook over het aanschaffen ervan.

 

Wat je er mee kan

U kunt dus onder andere een koppeling maken met de salarisadministratie, maar dit is niet het enige waarmee dat kan. U kunt het ook koppelen met de standenregistratie. Ook kun je een basisplanning in de software integreren, hierdoor weet ook het personeel waar zij aan toe zijn en wat zij kunnen verwachten van het rooster. Natuurlijk kun je alle basisadministratie in de software integreren. Dit betekent dat je de functie, contact gegevens, structuur, arbeidsverhouding en nog veel meer van het personeel in het systeem kunt verwerken. Maar daarnaast kan je met de planning software ook een vakantieplanning maken. Dit kan gemakkelijk en simpel met de hulp van uw medewerkers. Zij zullen namelijk de beschikbaarheid moeten doorgeven.

 

Naast het maken van een planning

Niet alleen is de planning software er voor het maken van een planning, het kan nog veel meer. Het kan een oplossing bieden voor CRM. Je kan er namelijk alle klanten en relaties overzichtelijk in verwerken. Ook kun je het overzicht gemakkelijk aanpassen. En de medewerkers worden automatisch gekoppeld aan de functionaliteiten binnen de software.

Linkruil.org

Comments are closed.