Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Plastic wijnglazen

Een feestje in het vooruitzicht en je wilt niet dat er op het feestje glazen gaan sneuvelen? Gebruik dan plastic glazen, er zijn zelfs speciale plastic wijnglazen. Ben je op zoek naar die speciale plastic wijnglazen? Kijk dan even bij op de webshop van Daily Style!

 

Bij Daily Style heb je een pak van 12 plastic wijnglazen voor maar € 1,49!  De plastic wijnglazen hebben een inhoud van 150 ml en zijn dus zeer geschikt voor een feestje! De plastic wijnglazen hebben een diameter van 6 cm en zijn 9 cm lang.

 

Geen rommel

 

Plastic wijnglazen zijn veel simpeler in gebruik dan gewone echte wijnglazen. Na afloop van je feestje kan je ze heel makkelijk weggooien in de prullenbak en zijn er aan het einde geen echte glazen gesneuveld. Het ruimt gemakkelijk op en geeft dus geen rommel. Zoals de bekende slogan luidt: “met hetzelfde gemak gooi je het in de afvalbak”.

 

Bestel bij Daily Style plastic wijnglazen en ontvang je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Door de handige verpakking, van 12 plastic wijnglazen per pak, maakt dat je heel precies een aantal plastic glazen kunt inslaan en je dus nooit met teveel plastic wijnglazen achter blijven.

 

Daily Style

 

Bij Daily Style kan je naast plastic wijnglazen ook terecht voor alles wat te maken heeft met feestjes, denk hierbij aan bijvoorbeeld versieringen maar ook aan wegwerpservies. Naast deze uitgebreide collectie kan je er ook terecht voor eten & drinken. Maak je feestje dus helemaal compleet en af bij Daily Style.

 

Bezoek naast de webshop ook de fysieke winkels van Daily Style. Kom langs in de vestigingen in Amsterdam of Almere. De vestigingen zijn erg goed bereikbaar met het OV en als je met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid.

 

Plastic wijnglazen kopen doe je bij Daily Style!

Linkruil.org

Comments are closed.