Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Quantis, de oplossing

Al jaren zijn fabrikanten op zoek naar een luidspreker die ruimtelijk geluid creëert. In 2013 kwam een Nederlands bedrijf, genaamd Quantis met de oplossing. Het bedrijf bracht de Quantis  LSW-1 3D-SoundSystem op de markt. Het soundsysteem werkt op basis van golfveldsynthese, wat zorgt voor de perfecte geluidkwaliteit die op elk punt van de locatie ook het perfecte geluid biedt.

Beste uit de test

Het 3D soundsystem is al beste getest, beoordeeld door het audioblad HTV. Het soundsysteem is beoordeeld op de punten: model, muziek, film, spraak en dynamiek in vergelijking met de prijs. Buiten dat het soundsysteem van Quantis op alle punten (behalve op dynamiek) het hoogste scoorde, hanteerde het ook de gemiddelde prijs. Dit betekent dus dat je de hoogste kwaliteit krijgt voor een gemiddelde prijs.

Gemakkelijk installeerbaar

Ook is het soundsystem van Quantis makkelijk te installeren. Het is eigenlijk een kwestie van uitpakken en starten. Het systeem werkt comfortabel doordat je niet loopt te rommelen met verschillende snoeren die je ook nog eens in je huiskamer weg moet zien te werken.

Bekendheid

De naam Quantis zal nog lang niet bij iedereen bekend in de oren klinken, maar het bedrijf is wel hard op weg om een belangrijke speler te worden in de audio systemen. Met momenteel een van de hoogst aangeboden kwaliteit geluidsprekers, zeker gezien in het prijssegment waarvoor zij het aanbieden, zal de naamsbekendheid snel groeien. Want iedereen wilt toch bij het kijken van TV of luisteren naar muziek genieten van de beste kwaliteit?

Linkruil.org

Comments are closed.