Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Resultaatgericht schoonmaken is het nieuwe schoonmaken

Al talloze schoonmakers in dienst gehad? Of gewoon behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat daadwerkelijk schoonmaakt in zo min mogelijk tijd? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers, want wij zijn gespecialiseerd in resultaatgericht schoonmaken. Dit houdt in dat onze medewerkers schoonmaken op een hoger niveau en dat zij hier minder tijd mee kwijt zijn. Resultaatgericht schoonmaken houdt in dat er met handen én hoofd wordt schoongemaakt. Zo worden alleen de spullen schoongemaakt die ook echt gebruikt zijn. Dus niet alle tafels wordt een doek overheen gehaald, ook al zijn deze helemaal niet gebruikt en dus nog schoon.

Waarom resultaatgericht schoonmaken?

Wat onze technieken zo speciaal maken, is dat alles er schoon uitziet en ook schoon is, maar dan is zo min mogelijk tijd. Omdat niet alles wordt meegepakt wat nog schoon is. Dit is namelijk erge tijdverspilling en dus ook geldverspilling. Onze schoonmakers krijgen nog regelmatig cursussen waarmee zij kennis opdoen over vernieuwde technieken of over schoonmaakmiddelen. Resultaatgericht schoonmaken stroomt door de aderen van onze medewerkers. Daarnaast hebben zij allen hart voor het werk en maken ze met plezier uw minder schone pand schoon. Het contract maken we geheel samen op, zodat beide partijen het er overeen zijn en kunnen we het helemaal naar uw hand omzetten.

Goed voor het milieu

Resultaatgericht schoonmaken is een opkomende trend, waar veel bedrijven hun voordeel uit willen halen. Wij daarentegen zijn al jaren actief in deze techniek en beschikken daardoor over informatie die veel nog niet hebben. Daarnaast hebben wij ook de juiste middelen die bijdrage aan deze techniek en deze gebruiken wij maar al te graag. Ook zijn onze middelen wat beter voor het milieu. Extreem chemische producten gebruiken wij niet meer, omdat hier meer van kapot ging dan dat het opleverden. Wij garanderen dat het pand helemaal schoon is en lijkt, wanneer onze medewerkers langs zijn geweest.

Linkruil.org

Comments are closed.