Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Sfeerhaard – Gezellig en gemakkelijk elektrisch

Bent u op zoek naar een sfeerhaard? Wilt u niet continu bezig zijn met het aan krijgen van het vuur, het vuur brandend houden en hout halen? Dan is een elektrische haard de oplossing voor u!

Met een elektrische sfeerhaard bent u binnen no-time klaar. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken. Doordat er geen rookkanaal nodig is, kunt u de haard gemakkelijk ergens kwijt. Hierdoor is het ook simpel om de haard te verplaatsen of verhuizen. U hoeft geen rekening te houden met het materiaal waarin u de haard in wilt bouwen. Doordat de sfeerhaarden geen warmte afgeven, zijn er geen hittebestendige materialen vereist.

Varianten van de sfeerhaard

Er zijn verschillende soorten sfeerhaarden. Zo kunt u kiezen voor een volledige inbouw haard. Deze kunt u in een wand, schouw of bestaande haard plaatsen. Deze inbouwhaarden zijn voorzien van een achterwand waardoor zij volledig op zichzelf kunnen staan. U kunt ook kiezen voor cassettes. Deze zijn niet voorzien van een achterwand. Daardoor zijn de cassettes uitermate geschikt om in een tafel, plateau of kamerscheiding te plaatsen. Tot slot zijn er ook nog wandhaarden. Deze ‘’hangen’’ als het ware aan de wand. Hetzelfde idee als bij een televisie die aan de muur hangt. De haard hoeft dan niet ingebouwd te worden. Hierdoor komt deze niet op gelijke vlakte met de muur te hangen.

Hoe werkt een elektrische sfeerhaard?

De elektrische sfeerhaarden creëren een realistisch vuurbeeld door middel van lichtprojectie. De verschillende functies zijn makkelijk te bedienen met een afstandsbediening. In sommige modellen is een waterreservoir verwerkt. Deze maakt een hele fijne mist, waardoor het vuur nog echter lijkt. In veel elektrische haarden kunt u een verwarmingselement verwerken. Hierdoor lijkt niet alleen het vuur echt, maar lijkt het ook alsof deze warmte afgeeft.

Heeft u vragen over de werking van een sfeerhaard? Bekijk de website voor meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.