Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Sjormaterialen | Voor de zware last!

Sjormaterialen nodig? Sjorkettingen ook wel spankettingen genoemd, zijn er voor het zekeren van zware lasten en vracht op diepladers of vrachtwagens. De sjorkettingen zijn uitgevoerd met een ratelspanner en zijn er in diversen soorten en maten. Let op: sjorkettingen zijn niet bedoeld voor het hijsen van een last, hiervoor zijn er speciale hijskettingen. Sjormaterialen zijn er in verschillende soorten en maten.

Sjormateriaal nodig?

Sjorkettingen worden gebruikt voor het veilig zekeren van zware lasten over de weg of per ander transport. Naast sjorkettingen zijn er ook kettingspanners, sjorbanden en beschermingsmateriaal. Onder beschermingsmateriaal vallen onder andere de hoekbeschermers. Deze zijn ideaal voor het zekeren van de sjorkettingen in scherpe hoeken. Zo kan een last ook veilig worden vastgezet bij transport met scherpe hoeken. Ook anti slip matten zijn te verkrijgen voor het veilig kunnen vervoeren van zware lasten.

Kettingspanners?

Wat is een kettingspanner nu eigenlijk en waar wordt het voor gebruikt? Kettingspanners zijn mechanisme waarmee de sjorkettingen gemakkelijk aangespannen kunnen worden, zodat de zware last netjes op zijn plek blijft.

Sjormateriaal laten keuren? EKH Keurmerk

Sjorkettingen dienen gecontroleerd te worden op eventuele slijtage of ouderdom. ASAV is aangesloten als een EKH en zorgt ervoor dat de producten voorzien zijn van een EKH keurmerk, zodat u zeker weet dat uw product aan de gestelde eisen voldoet. Ieder jaar dient het kettingwerk geïnspecteerd te worden door een deskundige EKH keurmeester. Bij ASAV kunt u er zeker van zijn dat de producten dan ook voorzien van een EKH keurmerk volgens de EKH richtlijnen.

ASAV | Specialist in Hef- en Hijsmiddelen

ASAV uw specialist in Hef- en Hijsmiddelen, sjormaterialen. Deskundig advies nodig? Zoekt u kettingwerk op maat? Ook kettingwerk waaronder een 2-sprong, 3-sprong kunnen bij ASAV op maat gemaakt worden. Bekijk gerust eens de website en ontdek het geruime assortiment of neem contact op.

 

Linkruil.org

Comments are closed.