Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Smoothie bar

Bij Barista Company werken wij dan wel met echte koffie nerds, maar onze koffie nerds vinden het ook bijzonder leuk om verse smoothies te maken voor jouw gasten! Daarom kan je nu een smoothie bar huren. Je kunt een mooie smoothie bar of een smoothie foodtruck huren en het geeft meteen elk evenement die paar extra vitamines! Onze bartenders maken de beste fruit, groente, zuivel, sappen en kruiden heerlijke verse smoothies op jouw evenement.

Je bent verzekerd van een gegarandeerd groot succes op je evenement met het huren van een smoothie bar bij Barista Company. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de smoothie bar!

Speciale festival smoothies.

Je ziet dat in de afgelopen jaren de gezonde festivals steeds populairder zijn geworden. Er is steeds meer belangstelling gekomen voor gezond eten en drinken. Je ziet steeds meer Healthy food en andere gezonde eettentjes op festivals verschijnen. Daarom mag een gezonde smoothie bar ook zeker niet ontbreken op een evenement of festival!

Wil jij ook lekkere en gezonde smoothies uit een van onze foodtrucks op jouw festival? Wij van Barista Company staan voor je klaar! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden of voor meer informatie.

Smoothies op evenementen.

Naast de diverse foodtrucks met bijvoorbeeld hamburgers, wordt er ook steeds vaker gekozen voor de vitamines. Daarom is een smoothie bar niet meer weg te denken tijdens verschillende evenementen. De barista’s van Barista Company doen er alles aan om de lekkerste smoothies te bereiden met de allerbeste ingrediënten zoals fruit, verse groenten, zuivel, sappen en kruiden. Onze barista’s beschikken over de lekkerste smoothie recepten, maar er is ook de mogelijkheid om custom-made smoothies te maken voor je gasten.

Om alvast in de stemming te komen zijn hier een paar voorbeelden van onze heerlijke recepten:

– De Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.

– De Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.

– De Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

Wil jij ook een smoothie bar op jouw evenement? Neem dan contact met ons op en huur gemakkelijk een smoothie bar inclusief bartender!

Linkruil.org

Comments are closed.