Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Snel een zakelijke website online

Het hebben van een zakelijke website creëert voor u als ondernemer extra mogelijkheden. Zo trekt een zakelijke website bezoekers aan welke vervolgens tot klant gepromoveerd kunnen worden. Zo kan een zakelijke website zorgen voor extra inkomsten voor uw onderneming. Dit zal menig ondernemer als muziek in de oren klinken.

Voordat u begint met het bouwen van een zakelijke website moet u zich realiseren dat het handig is om ingelezen te zijn over wat u moet doen. Er zal een inventarisatie van platformen gemaakt moeten worden die gebruikt kunnen worden voor het opzetten van uw zakelijke website. Uw website dient immers ook onderhouden te worden en hiervoor zal een platform of content management systeem nodig zijn.

Kiest u bijvoorbeeld om de zakelijke website met het gratis systeem WordPress op te zetten, dan moet u zich ook realiseren dat er voor veel zaken extra plugins nodig zijn. Daarnaast zult u een zogeheten “theme” moeten downloaden. Niet zelden brengt de aanschaf van een theme extra kosten met zich mee. Hoewel er uiteraard ook veel uitbreidingen voor WordPress gratis zijn, kunt u zich het beste voorbereiden op extra geld en moeite die het u gaat kosten om de zakelijke website op te zetten.

Als alternatief kunt u hier eens kijken. Dit content management systeem is al toegespitst op het gebruik door ondernemers. In tegenstelling tot WordPress is er na de installatie al direct een contactformulier voor bezoekers van uw website beschikbaar. U hoeft hier geen los plugin voor te downloaden en zo kunt u na de installatie direct door met het inrichten van de andere relevante zaken op uw website.

De ingebouwde klantadministratie zorgt ervoor dat het meer betreft dan enkel een content management systeem. Het is meer een tool dat een algemene ondersteunende rol bij het ondernemen zal bieden.

Linkruil.org

Comments are closed.