Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Snelloopdeur – alle eigenschappen op een rijtje

Een snelloopdeur is beschikbaar in allerlei vormen en maten, daarnaast zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen. Misschien weet u al precies wat voor snelloopdeur u wilt, of zit u nog in de oriënterende fase. Hoever u op dit moment ook zit in het aankoop proces. Een artikel met alle eigenschappen op een rijtje is altijd fijn om te ontvangen.

Eigenschappen van een snelloopdeur

Als u voor ons kiest, kiest u voor technische voorsprong. Doordat wij veel tijd steken in eigen onderzoek en ontwikkeling, streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit van onze snelloopdeur. U ziet dit terug in on onze producten en ondernemingsfilosofie. Hieronder licht ik toe welke kwaliteiten u altijd terug kan vinden in onze deuren. Wij voorzien de deuren altijd van een goede geluidswering, daarnaast zijn de deuren energiezuinig en inbraak werend. Wist u trouwens dat onze deuren een van de snelste zijn? Dit komt omdat wij gebruikmaken van de gepatenteerde serie S spiraaltechniek. Al onze deuren kunnen een windbelasting aan tot wel 142 kilometer per uur. Dit is gewoon een lichte orkaan. Als laatste wil ik u graag vertellen dat onze deuren ontwikkeld zijn voor circa een kwart miljoen bewegingen per jaar.

Toepassingen snelloopdeur

Onze deuren zijn op verschillende plekken te plaatsen, denk hierbij aan de plaatsing in een magazijn, garage, clean room en zelfs in een vriescel. Door de snelheid van onze deuren maken ongewenste gasten geen kans om binnen te komen. Een ander voordeel van de snelheid is dat uw productieproces nooit vertraging op kan lopen.

Meer informatie aanvragen

Ik snap dat u een hoop informatie te verwerken heeft gekregen. Via onze website vraagt u gemakkelijk en snel meer informatie aan over onze snelloopdeur! U kunt tevens ook een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen, wij brengen u dan een vrijblijvend advies uit!

Linkruil.org

Comments are closed.