Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Snelvouwdeur – ruime selectie, meer dan genoeg keuze

Er zijn ontzettend veel keuzes als je gaat kijken naar geschikte deuren voor jouw bedrijfspand. Als je gaat voor een snelvouwdeur, zijn er ook veel mogelijkheden. Zelf hebben wij goed naar onze klanten geluisterd. We hoorden hun frustraties en hebben onze website daarmee verbeterd. Het proces van het kiezen van een snelvouwdeur is hierdoor vereenvoudigt.

Benieuwd naar alle aanpassingen die wij hebben doorgevoerd? Lees dan snel verder. In dit artikel geef ik toelichting op het nieuwe menu op onze website.

Snelvouwdeur: nieuw selectiemenu

Op onze website navigeer je makkelijk naar pagina van snelvouwdeur. Hier vindt je eerst wat algemene informatie over het product. Het proces wordt daarna stapsgewijs doorgelopen met u. De eerste stap in het proces is de keuze uit een snelvouwdeur voor binnen of buiten. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u daarna bij productgroep kiezen wat het doeleinde van uw deur is de groepen bestaan uit:

  • Kunsstof snelvouwdeuren
  • Koel- en vriesdeuren
  • Snelvouwdeuren
  • Cleanroomdeuren
  • Snelvouw turbodeuren
  • Deuren voor parkeergarages
  • Machine afschermdeuren
  • Snelvouw spiraaldeuren

Weet u vooraf al dat uw deur specifieke eigenschappen nodig heeft? Deze kunt u selecteren onder het kopje eigenschappen. Zo voldoet de snelvouwdeur precies aan uw wensen. Onder eigenschappen valt: deuren met soft touch, machineafscherming, explosieveilig, aanrijbeveiliging, koeling/diepvries, standaardtoepassing, parkeergarages, natte ruimte, isolatie, cleanroom en transportbanden.

Standaard eigenschappen snelvouwdeur

Onze snelvouwdeuren hebben standaard eigenschappen. Al onze deuren zijn energiezuinig, beschikken over een goede geluidswering, hebben een goede snelheid en zijn inbraak werend. Ook kunnen ze windsnelheden aan t/m 142 kilometer per uur.

Contact

Bent u geïnspireerd geraakt door alle mogelijkheden die onze website biedt? Neem dan snel een kijkje en neem contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw snelvouwdeur.

Linkruil.org

Comments are closed.