Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Soorten professionele vaatwassers

Vaatwasser horeca anders dan consumenten vaatwasser.

Het aanschaffen van een vaatwasser horeca is andere koek dan het aanschaffen van een consumenten vaatwasser. Als consument kan je naar een wit goed winkel of je gaat naar een webshop. Vaak tonen webshop recensies en kan je vergelijken. Bij een vaatwasser horeca steekt dit toch anders in elkaar. Er zijn een stuk minder recensies en het is ingewikkelder dan het uitzoeken van een ‘gewone’ vaatwasser. Er zijn natuurlijk verschillende professionele vaatwassers wij zullen de verschillende vaatwassers kort behandelen.

 

Glazenspoelmachine

De naam zegt het eigenlijk als, deze machine is puur en alleen voor uw glazen. Kijk naar de herkomst van de machine, over het algemeen zijn Duitse en Italiaanse machines goed van kwaliteit. Daarnaast heb je ook machines waar door je niet meer hoeft te poleren.

Voorlader vaatwasser

Deze vaatwasser horeca gebruik je om servies, kleine pannen en glazen mee af te wassen. De reden dat je heir meer dan alleen je glazen kan wassen is dat de waspomp die in de machine zit veel krachtiger is dan die van een glazenspoelmachine. Waardoor je ook ander soort producten kan afwassen die over het algemeen vettiger en viezer zijn

 

Doorschuifvaatwasser

Deze vaatwasser is vooral bestemd voor ziekenhuizen, restaurants en caterings en komt in vele soorten en maten. Voordat je gaat kijken naar zo’n horeca vaatwasser is het handig om te kijken naar wat voor opties moet het hebben. Je kan het het apparaat zo uitgebreid maken als jij zelf wil.

 

Vaatwasser xl

Deze vaatwasser is voorbestemd voor de grotere objecten en kent ook vele andere namen.  Net zoals alle ander vaatwasser horeca zijn er vele opties waaruit je kan kiezen.

Linkruil.org

Comments are closed.