Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Stoere kinderschoenen in breedtematen.

Kinderen vinden het leuk om samen te rennen, springen en spelen. Ik kan me dan ook geen dag voorstellen zonder het geluid van rennende kinderen in de buurt. Als ouders wil je graag dat jouw kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen. Goede kinderschoenen zijn hierbij belangrijk, vooral omdat kindervoetjes nog blijven groeien. Met de juiste pasvorm geef je ze een vliegende start.

Waarom is een goede pasvorm belangrijk?

Wist je dat 11% van de kinderen een te smalle voet hebben en vaak schoenen dragen die te ruim zitten? Of dat 17% van de kinderen te krappe schoenen dragen omdat ze een extra brede voet hebben? Vaak is het kopen van de standaard schoenen dan niet de juiste keuze. Deze zitten vaak te los of te krap rondom de voet. Kinderen vinden het niet fijn om op schoenen te lopen die te strak zitten. Het dagelijks aantrekken van de schoen wordt dan ook een hele klus. Bij het zoeken van een goede kinderschoen is het niet alleen belangrijk om te kijken naar de lengte van de voet maar ook de wijdte.

  • Elke voet is uniek en heeft en andere pasvorm.
  • Een slechte pasvorm zorgt niet alleen voor minder comfort, maar het verstoort ook de natuurlijke loopbeweging en de lichaamshouding van het kind.
  • Met andere worden een slechte passende schoen hindert de kinderen om comfortabel te kunnen rennen, springen of spelen.

Het vinden van de juiste kinderschoenen

Ben je opzoek naar een schoen specialist met een ruim assortiment aan wijdte en breedtemaat schoenen? Bij Krisman & Westeneng staat comfort hoog in het vaandel staan en helpen ze je graag bij het vinden van de juiste pasvorm voor jouw kindje. Zij hebben zicht specialiseren op het gebied van wijdte en breedtemaat schoenen. Advies nodig? Bij een bezoekje aan de winkel worden de voeten van jouw kindje zowel in de lengte als in de breedte gemeten, zo weet u zeker dat de schoen past.

De leukste merken

Ben je opzoek naar stoere sneakers voor je kleine mannetje of leuke sandalen voor je prinses? We bieden voor ieder kind wat moois. Krisman & Westeneng verkopen diverse populaire kindermerken zoals Piedro, Bunnies, Twins & Trackstyle.

  • De ontwerpers van het merk Piedro begrijpt dat kinderen het liefste de hele dag actief bezig zijn. Hun collectie bestaat dan ook uit vlotte modellen waar jongeren zich prettig invoelen.
  • Kies je Bunnies, dan zet je kindje zijn eerste stapje op een verantwoordelijke en hippe manier.
  • Het merk Twins & Trackstyle besteed veel tijd en aandacht aan de juiste pasvorm en breedtematen. Dit merk kan je onderverdelen in schoenen voor jongens en meisjes.
    • Twins ontwerpt trendy schoenen voor meisjes. Met een uitgebreide collectie van Twins meidenschoenen vind je altijd wel een passende schoen voor jouw Princess.
    • Of ben je opzoek naar een stoere schoen voor jouw zoon? Bekijk dan het aanbod van Trackstyle, voor de coolste schoenen en sneakers.

De specialist in kinderschoenen

Het vinden van de beste pasvorm voor elk kindervoetje vind je hier. Krisman en Westeneng schoenen de specialist in wijdtematen kinderschoenen en werken samen met de kinderschoenspecialisten van de merken Piedro en Twins&Trackstyle. Klik hier voor het complete assortiment aan kinderschoenen.

Linkruil.org

Comments are closed.