Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Taartdoos voor taart transport!

Bent u iemand die graag taarten bakt? Als u dit vaak doet zult u ze vast wel eens vervoeren naar familie, vrienden of een feestje. Het is zo nu en dan nog al een heel gebeuren om een taart met taartvorm en al naar een ander locatie te vervoeren.

Daar is een oplossing voor. Net als wanneer u een taart besteld bij een bakker kunt u nu zelf ook een taartdoos aanschaffen om een taart in te transporteren! Daily Style, een webshop in feestartikelen, levert u tegen een mooie prijs kwalitatieve taartdozen in verschillende maten.

Gebruik

De taartdozen zijn, indien u deze aanschaft met een taartkarton, prima her te gebruiken voor een volgende keer. Het voordeel voor u is dat u niet een eindeloos aantal aan taartvormen in bezit hoeft te nemen die véél meer ruimte in beslag nemen!

Een taartdoos van Daily Style zijn gemakkelijk in gebruik. U kunt namelijk gewoon in de doos uw taart aansnijden zonder er doorheen te prikken. Erg ideaal als u snel wilt kunnen serveren op een feestje of partij!

Mogelijkheden taartdoos

Daily Style levert, als eerder aangegeven, de taartdozen in meerdere maten. Specifiek zijn dit de S-maat, M-maat en L-maat met elk net wat grotere dimensies voor grotere taarten! Zo is er altijd een taartdoos die bij uw wensen en meesterwerk past.

Zorg er echter wel voor dat u de taartdoos op tijd in huis hebt zodat u de taart na het afronden direct hierin kunt plaatsen voor opslag.

Daily Style

Daily Style is dé plek om te wezen voor uw feestbenodigdheden. Zij bieden producten als plastic bekers, wijnglazen, borden, bestek, decoraties, accessoires, tafelkleden en zelfs sierraden!

Daily Style beschikt tevens ook over vier fysieke winkels waarvan drie in Amsterdam. Het personeel adviseert u graag om u zo te helpen bij het organiseren van een geslaagd feest! Daily Style beschikt over een webshop mocht u niet in gelegenheid zijn een van de winkels te bezoeken, of als die te ver weg zijn uiteraard.

Voor meer informatie en het aanbod raad ik u aan de webshop te bezoeken!

Linkruil.org

Comments are closed.