Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Tips voor je eerste date via internet

Wanneer je gaat internet daten ontmoet je iemand die je via het internet (en eventueel per telefoon) hebt leren kennen. Op datingsites wordt gebruikt gemaakt van zogeheten datingprofielen. Een profiel bevat algemene informatie over het lid van de datingwebsite. Vaak kan iemand via het profiel een eerste berichtje naar je sturen.

Een voorbeeld van een datingsite is Relatieplanet.nl. Dit is de grootste en bekendste datingsite van Nederland. Bij deze website wordt per maand betaald. Omdat het om een betaalde site gaat, weet je zeker dat de mensen ook echt op zoek zijn naar een partner.

Daten kan veel spanning met zich meebrengen. Iemand ontmoeten die je alleen maar van internet en eventueel telefonisch kent, is namelijk ook spannend. In het echt kan iemand namelijk heel anders zijn dan je in eerste instantie dacht. Blijf daarom altijd realistisch. Ga er ook niet zonder meer vanuit dat jullie intiem gaan worden. Je legt de lat zo hoog en misschien is de date wel helemaal niet zo leuk. Zie de date als een vrijblijvende ontmoeting tussen twee mensen.

Het is af te raden om op de eerste date naar de bioscoop of naar de discotheek te gaan. Zowel bij de bioscoop als bij de discotheek zijn jullie afgeleid. En zo kunnen jullie elkaar niet beter leren kennen.

Ook is het raadzaam om de date niet te duur te maken. Dit is niet uit gierigheid, maar je weet nooit of de ander wel veel kan missen. Je kunt het beste iets doen wat niet veel geld kost.

Je kunt ervoor kiezen om samen over een braderie te lopen of een terrasje te pakken. Picknicken is ook altijd een aanrader bij lekker weer. Het is daarnaast gemakkelijker om intiem te worden wanneer jullie niet gestoord worden door anderen. Maar weet wel dat het van beide kanten moet komen.

Over lokale activiteiten wordt doorgaans in regiobladen bericht. Het leuke van lokale activiteiten is dat ze vaak goedkoop zijn en dat je niet hoeft te reizen.

Linkruil.org

Comments are closed.