Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Tv mee op reis

Als je op vakantie gaat moet je alle wat je thuis hebt een poosje achterlaten. Op sommige vakantie bestemmingen mis je dan helemaal niets omdat alle belangrijke voorzieningen zoals internet en televisie daar aanwezig zijn waardoor je niets mist. Als je echter naar een camping gaat, weet je bijna zeker dat er geen goede toegang tot internet is en dus ook niet tot Nederlandse tv zenders. Hetzelfde geldt voor alle andere bestemmingen waar je met je camper of caravan naartoe gaat. Toch is televisie en internet wel een van de dingen waar je behoefte aan kan hebben als je op vakantie bent.

Om internet en tv op de camping te krijgen, kun je een camper schotel installeren. Met een schotelantenne op je camper heb je overal waar je wilt toegang tot televisiezenders naar keuze. Met een schotelantenne kun je dus op elk willekeurig moment op elke willekeurig plek toegang hebben tot internet en televisie. Het enige wat voor de meeste mensen niet haalbaar is, is tv kijken tijdens het rijden. Dat heeft te maken met dat de schotel op de satelliet moet worden afgesteld en als de schotelantenne elke keer van plek veranderd, komt het signaal niet meer goed binnen, waardoor het met de gemiddelde schotel niet mogelijk is om tijdens het rijden tv te kijken. Er bestaan wel dure schotels waarmee het wel mogelijk is om op een bewegend object tv te kijken, maar deze schotels zijn te duur voor de gemiddelde Nederlander.

De meest geavanceerde satellietschotel is voor de meeste mensen niet betaalbaar, maar er zijn wel andere opties toegankelijk voor de gewone burger. De travel vision r6 flat is een compacte schotel met veel opties voor een schotel van dat formaat. Maar er zijn nog vele andere alternatieve schotels die goedkoper zijn dan een schotel van vierduizend euro of meer.

Linkruil.org

Comments are closed.