Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Vriendinnenuitje? Ga in Utrecht bowlen!

Ik denk dat het bij iedereen wel bekend voorkomt. Op de middelbare school had een geweldige hechte vriendinnengroep. Jullie waren altijd bij elkaar en het eindexamen zijn jullie nog samen op vakantie naar zeeland geweest. Tijdens deze vakantie hebben jullie elkaar beloofd om nog met elkaar om te blijven gaan, ook als jullie elkaar niet meer dagelijks zien. Maar toen kwam de vervolgopleiding. Je kreeg het drukken en je ontmoette weer andere mensen waarmee je bevriend raakte. Uiteindelijk ontkom je er niet, de vriendschappen van de middelbare school verwateren. Tijd om hier iets aan te doen. Want wat is er nou leuker om middelbare school herinneringen op te halen terwijl je in Utrecht bowlen gaat?

Herinneringen ophalen

Tijdens het in Utrecht bowlen is het tijd om gezellig bij te kletsen. Naarmate de avond vordert en er steeds meer drankjes gedronken zijn, worden de verhalen vast en zeker steeds leuker. Ineens komen er dingen boven tafel die je eerst helemaal niet wist of allang vergeten was. Natuurlijk is het ook leuk om te horen wat iedereen nu in het dagelijks leven doet, of er al vriendjes zijn en of je vriendinnen nog steeds dezelfde studie doen waar ze toen aan begonnen zijn. Tijdens het bowlen heb je het gevoel alsof je weer terug bent op de middelbare school.

En daarna?

Als het in Utrecht bowlen afgelopen is kun je natuurlijk nog besluiten om de avond voort te zetten ergens op een terrasje. Terwijl jullie nog maar eens een drankje bestellen, natuurlijk vergezeld door een bittergarnituurtje besluiten jullie dat zo’n vriendinnenuitje absoluut vaker moet gebeuren. Want die middelbare school tijd was toch wel de leukste tijd van je leven. De vakanties, de tussenuren en de pauzes, wat mis je ze weer. Misschien toch maar gelijk een nieuwe avond plannen om nog een keer in Utrecht bowlen te gaan.

Linkruil.org

Comments are closed.