Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Vrouw aanspreken op straat: praktische tips

Veel mannen vinden het nogal eng om zomaar een leuke vrouw aan te spreken op straat. Hoe gaat ze reageren? Wat als ze me afwijst? Echter hebben wij door deze angst ook minder succes met vrouwen. De enige manier om deze angst te verminderen is er doorheen breken en haar toch aanspreken.

Het idee om een vrouw op straat aan te spreken, daar voelen veel mannen zich ongemakkelijk bij. Dit ongemakkelijk voelen wordt eigenlijk veroorzaakt omdat zij zich al afgewezen zien worden. Er is ook nog een kans dat zij samen met haar sterke en jaloerse vriend is. Maar deze angst is eigenlijk achterhaald. Het komt uit de tijd waarin men nog in stammen leefden. Als er een man werd afgewezen wist de hele stam dit. Het versieren van de vrouw van het stamhoofd kon je dood betekenen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook meer mensen op de wereld, waardoor er een ruim aanbod is. Eigenlijk hoef je helemaal niemand aan te spreken. Je kunt door de technologie zelfs online een partner ontmoeten.

Op straat kom je tientallen vrouwen tegen. Realiseer je dat niet aanspreken je angst nooit zal wegnemen. Ook is een afwijzing niet zo erg. Er zijn miljarden vrouwen. Wat is een enkele afwijzing op dit grote aantal? Niet aanspreken zorgt ervoor dat je haar nooit leert kennen. Je weet echt nooit hoe deze specifieke vrouw reageert. De kans is groot dat de vrouw zich gevleid voelt wanneer je haar aanspreekt.

Wat zeg je tegen haar?
Doe jezelf een lol: zeg gewoon “hoi” en bedenk geen ingewikkelde openingszinnen. Je kunt nu vervolgen met een compliment over haar kleding of iets anders wat je opvalt. Stel je voor en vraag ook wat haar naam is. Blijf eventjes met haar praten. Je kunt nu voorstellen om een drankje te doen op een dichtbij gelegen terras. In plaats van nu een drankje doen kun je ook haar telefoonnummer vragen. Maak er geen punt van als ze haar telefoonnummer niet wil geven.

Spijt van niet aanspreken
Door de angst zul je in ieder geval spijt krijgen dat je haar niet hebt aangesproken. Sommige mannen hebben het gevoel dat ze hun droomvrouw zagen lopen en dat ze deze kans niet gepakt hebben. De enige manier om dit te voorkomen is om haar toch aan te spreken. Na het aanspreken zul je je meteen meer ontspannen voelen en blij zijn dat je het hebt gedaan.

 

Linkruil.org

Comments are closed.