Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Waarom zou je moeten stoppen met blowen?

Net als roken vinden veel mensen blowen een sociale activiteit. Naar onze mening geldt dit alleen wanneer het af en toe met vrienden gebeurt. Niet wanneer iemand in zijn eentje thuis gaat blowen.

Er zijn daarnaast vanzelfsprekend gezondere dingen te bedenken die u in een sociale setting kunt doen. Bedoelen wij nu dat u nooit mag blowen? Nee, dat bedoelen we niet. Wat we bedoelen is dat u het beste met mate kunt blowen. De nadelen van wiet zijn niet van toepassing wanneer u af en toe blowt. Gewoon niet te veel is het beste.

Het is eigenlijk zo dat we van alle genotmiddelen kunnen zeggen dat ze verslavend zijn. Zelfs van drop en chocolade kunnen mensen blijven eten. Koffie is een ander voorbeeld van iets dat mensen hun dag kan maken of kan breken. Voor cannabis is het niet anders.

Niet iedereen denkt hetzelfde over blowen. Er bestaan mensen die helemaal anti blowen zijn. Ook tegen af en toe blowen. In de grote stad heeft men er doorgaans geen problemen mee. Maar de kleine dorpen hebben vaak geen coffeeshops en daar is men het niet gewend. Men kan er dan al snel tegen zijn.

Mogelijk denkt u dat u minder energie heeft door het blowen. Dan kunnen we u dit zeggen: dit klopt. Blowen werkt vermoeidheid in de hand. Blowers kunnen in een sociaal isolement terecht komen wanneer ze afspraken met familie en vrienden steeds afzeggen. Voor u het weet zit u alleen nog maar thuis te blowen.

Een joint bevat vaak ook tabak. In tabak zitten enorm veel kankerverwekkende stoffen. Bij het blowen krijg je deze stoffen ook binnen. Het risico op allerlei ziektes die je bij het roken loopt, loop je ook bij blowen.

Linkruil.org

Comments are closed.