Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Wat kun je met de diensten van Tilaa?

Tilaa is een bedrijf dat zich vooral bezighoud met de diensten die tegenwoordig steeds meer ontwikkeld worden. Hierbij moet je denken aan het beheren van verschillende servers en het onderhouden hiervan. Steeds meer mensen en bedrijven willen de diensten van Tilaa gebruiken in hun bedrijf of zelfs als particulier. Het is namelijk erg gemakkelijk als je jouw bestanden en foto’s op een aparte cloud kan opslaan zonder dat je opslagruimte van je eigen computer in beslag neemt. Maar wat zijn nou de precieze mogelijkheden en welke servers kun je huren bij Tilaa.

Een vps server

De afkorting vps staat voor virtual private server. Dit houd dus in dat je een eigen server hebt waar je mee kan doen wat jij wilt. Bij deze server huur je eigenlijk een deel van een grote fysieke server. Het maakt verder niet uit welk besturingssysteem de server heeft je kunt dus zelf kiezen wat je fijn vind om mee te werken en dit systeem afsluiten bij jouw vps server. Daarnaast kun je ook per maand bekijken of je meer of minder capaciteit en geheugen nodig hebt. Bij Tilaa kun je veel bereiken als je dit maar in overleg doet.

In samenhang met cloud hosting

Cloud hosting is dienst dat redelijk samenhangt met de vps servers. Bij cloud hosting ben je namelijk bezig met het beheren en onderhouden van verschillende servers. Cloud hosting is dus eigenlijk een verzamelbegrip voor het beheren en onderhouden van de servers. Deze term is wel een stuk minder bekend dan de term server of cloud.

Linkruil.org

Comments are closed.