Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Wegbelijning

 

Heeft u advies nodig voor wegbelijning in uw gemeente of plaats? Of is de huidige belijning wel aan vervanging toe? Bekijk dan nu onze website en kijk wat er allemaal mogelijk is voor jouw gemeente. Je kan ook nu contact opnemen met ons. Wij zullen een afspraak met je maken. Tijdens de eerste afspraak zullen we met je kijken wat er allemaal mogelijk is op de weg. Daarnaast zullen we ook een kijkje gaan nemen op de desbetreffende weg en vragen wij naar de meest gevaarlijke situaties die hier ontstaan. Wanneer al deze dingen duidelijk zijn zullen we teruggaan naar de tekenkamer en proberen we een schets te maken die zowel efficiënt als effectief is. We houden hierbij natuurlijk rekening met de veiligheid. Dit is namelijk het meest belangrijke aspect als het gaat om wegbelijning.

 

De belijningen op de wegen

Bij wegbelijning hoef je niet alleen te denken aan de echte lijnen op de weg die het fietspad van de autoweg scheiden. Het gaat ook om de voorrangstekens die nodig zijn in het verkeer en om de belijning tussen twee verschillende rijstroken. Daarnaast is het ook belangrijk dat er aan de buitenkant van de weg ook belijning zit, zodat je doorhebt dat je de kant in dreigt te gaan. Deze belijning brengen wij aan door middel van thermoplasten. Dit is iets dikker spul, waarin je kleine sneetjes kunt maken. Hierdoor voel je direct door het trillen van de auto dat je in de kant gaat. Dit is uitermate handig wanneer je nog laat op de weg rijdt en als je moe begint te worden.

 

Veilige oversteekplaatsen

Natuurlijk kun je ons ook inschakelen wanneer je de oversteekplaatsen binnen de gemeente een stukje veiliger wilt maken. Wij doen dit door middel van verschillende technologieën. Zo kunnen wij een bewegingssensor plaatsen, zodat er een bord oplicht wanneer er gebruik gemaakt gaat worden van de oversteekplaats.

Linkruil.org

Comments are closed.