Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Welke Beats By Dre koptelefoon moet ik kopen? (beatbox)

Welke Beats By Dre koptelefoon moet ik kopen? (beatbox)

 

Beats By Dre heeft de hoofdtelefoonbranche op zijn kop gezet. Sterker nog ze hebben alle conventies wat betreft hoofdtelefoons uit het raam gegooid. De populaire hoofdtelefoons van rapper Dr. Dre worden alleen maar nog populairder. Daarom kijken we nu samen met jouw naar onze favoriete beats producten. In deze serie van 6 artikelen bespreken wij onze favoriete beats producten. In dit artikel bespreken we de Beats By Dre beatbox.

 

 

Beats by Dr Dre Beatbox

 

 

Oke, de beatbox past  niet in je oren (nee echt niet). Toch hebben we deze opgenomen in deze serie omdat het een nogal leuk stukje audioapparatuur is.

 

In essentie is het gewoon een enorme boombox gemaakt om het geluid uit je ipone of ipod te nemen en dit te transformeren in een swingend huisfeest.

Het uiterlijk van de beatbox stelt ons een beetje teleur. We appreciëren de simpele zwarte vormgeving maar hadden stiekem gehoopt dat de beatbox nog zo extravagant was als de rest van de beats producten.

Maar zodra we hem aanzetten smelten onze bezwaren weg om vervangen te worden met ontplofte oor trommels en boze buren aan de deur. De Beatbox levert het bekende bass rijke geluid waar beats bekend om is. Draai het volume omhoog en geniet van de trillingen in je huiskamer.

De beatbox kost €400 en heeft niet heel veel features. De kwaliteit van het geluid daarentegen is subliem en je krijgt gegarandeerd een kamer vullend geluid uit deze boxen. De beatbox is het ideaal gereedschap om een feestje te starten.

Lees alles over de Beatbox

 

Linkruil.org

Leave a Comment