Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Wissellijst op maat gemaakt

 

Ben je op zoek naar een leuke fotolijst voor je mooie vastgelegde herinneringen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je er eentje uitzoekt die je mooi vindt en die een beetje bij de herinnering past. maar ook dat de lijst qua kleur overeenkomt met de foto. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment en vind je ongetwijfeld jouw nieuwe wissellijst wel tussen. Wij hebben natuurlijk de standaardmaten in ons assortiment. Maar mocht u een afwijkende maat willen hebben die er toevallig niet tussen staat. Wees dan niet bang om ons te contacteren. Wij zagen namelijk de lijsten in alle maten. Deze om maat gemaakte wissellijst zal je niet hoog in de kosten lopen. Ze zijn namelijk even duur als een soortgelijk product die wij wel als standaardproduct hebben.

Lijsten als cadeau

De wissellijst kunnen we ook inpakken wanneer het als cadeau dient. Dit kunt u in de webshop aangeven en dan zorgen wij ervoor dat het of ingepakt en wel bij u wordt bezorgt of bij de ontvanger van het cadeau. Natuurlijk kun je de producten ook bij ons in de fysieke winkel kopen. Deze winkel is maar liefst 7 dagen per week geopend en je kan er alles halen wat er ook in de webwinkel aanwezig is. Daarnaast hebben wij ook nog eens een heel ander artikel. Deze kan je namelijk zelf ontwerpen. Door middel van onze website kan je terecht komen bij een ontwerpprogramma. Hiermee kan je een wissellijst ontwerpen helemaal naar eigen keuze. Onze vakmensen maken dit product vervolgens in een 3D versie en deze wordt daarna naar u toegestuurd.

 

Ontwerp van de wissellijst laten checken?

Wilt u graag uw ontwerp laten checken door een van onze technische ontwerpers? Stuur dan je ontwerp op naar het email adres, zodat je er zeker van kan zijn dat het ontwerp netjes en verzorgd zal ogen.

Linkruil.org

Comments are closed.