Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Yachtcharter Friesland, voor en door Friesland

Bent u wonende in het mooie Friesland? De mooiste provincie van heel Nederland? Dan bent u vast gewend aan de zeelucht en bent u ook graag te vinden in de weilanden of op het water? Wij weten als geen ander dat er niets fijners is dan heerlijk dobberen op het water. Maar dan wel op een geweldig mooie boot. En bof jij even, die boten hebben wij in ons assortiment bij Yachtcharter Friesland. Niet alleen zijn wij een van de bekendste van de provincie, wij bieden ook nog eens dezelfde jachten en boten aan voor een scherpere prijs. En dat zonder addertjes onder het gras. Met Yachtcharter Friesland is een leuke dag op het water gegarandeerd, ongeacht de weersvoorspelling.

Waarom ook met een ongunstige weersvoorspelling?

 

Yachtcharter Friesland heeft ook jachten tot haar beschikking waar je ook met zijn alle binnen kunt zijn. Hier kun je dan kijken naar de televisie, luisteren naar de radio of gezellig een spelletje doen met het hele gezelschap. Je hoort het al genoeg te doen in de jacht. Moet je nagaan wat er allemaal te doen in buiten de hut. Je kunt natuurlijk heerlijk zonnen op het zonnedek, maar ook kun je met een band achter de jacht liggen en genieten van het water. Daarnaast kan je buiten natuurlijk veel meer zien dan wanneer je binnen zit. Wanneer het daadwerkelijk minder weer is, komen wij u tegemoet met de prijs. U zal de boot namelijk tegen een fikse korting kunnen huren. Niemand zit te wachten op een boottocht wanneer het minder weer is.

Interesse?

Heeft u interesse gekregen voor een boot van Yachtcharter Friesland? Neem dan contact op met een van de medewerkers of neem een kijkje op de website. In beide gevallen zal u alle mogelijkheden zien en kunt u op basis van uw voorkeuren een boot uitkiezen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.