Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Zijn Birkenstocks waterproof?

De zomer komt er weer aan. Het seizoen van zon, zee, strand en water. Natuurlijk trotseer jij de zomerse omstandigheden het liefst op je Birkenstocks. Maar zijn die eigenlijk waterproof? Je wilt natuurlijk dat jouw Birkenstocks zo lang mogelijk mooi blijven. Alles wat je moet weten over de verzorging van jouw sandalen lees je hier.

Eerste hulp bij nat geworden Birkenstocks

Allereerst is belangrijk om te weten dat je regen en water het beste zoveel mogelijk kunt vermijden. Het is echt niet erg als je Birkenstocks een keer nat worden, maar ze zijn niet gemaakt om dagelijks mee door de plassen te banjeren. Worden je Birkenstocks toch nat? Dan is het belangrijk om ze aan de lucht te laten drogen. Het is hierbij essentieel dat je de schoenen in de schaduw neerzet en niet te dicht bij een verwarming, open haard of andere warmtebron. Doe je dit wel kan de kurklaag in je Birkenstocks krimpen. Ben je in het bezit van dichte Birkenstocks? Dan is het handig deze op te vullen met oud papier of een krant, zodat ze sneller drogen. Wil je jouw Birkenstocks extra beschermen zodat ze nog langer meegaan? Schaf dan een verzorgingskit aan. Deze bestaat onder andere uit een vloeistof om je sandalen mee schoon te maken, een borsteltje en een water afstotende spray. Hiermee blijft het leer van je schoenen een stuk langer mooi en kun je nog langer van jouw Birkenstocks genieten.

De levensduur en kwaliteit maken Birkenstocks schoenen waar je jarenlang mee kunt doen. Kijk uit met water, verzorg je Birkenstocks regelmatig en jouw exemplaren zullen er over een paar jaar nog steeds prachtig uitzien. Schaf eventueel verschillende modellen en kleuren Birkenstock dames aan. Dan heb je voor elke zomerse outfit een bijpassend paar.

Linkruil.org

Comments are closed.