Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Zwemvijver Kosten

Zwemvijver Kosten

Een zwemvijver is steeds populairder aan het worden, veel vijver liefhebbers toveren hun vijver om in een zwembad, ook wel zwemvijver genoemd, of leggen een geheel nieuwe zwemvijver aan.

Kan Ik Mijn Vijver Ombouwen Tot Een Zwemvijver

Velen die een vijver ombouwen tot een zwemvijver, hebben vaak veel problemen met de vissen gehad, of hebben kinderen die een leeftijd bereikt hebben, dat ze willen zwemmen in de tuin in plaats van naar de vissen staren. Het is natuurlijk in veel gevallen dan ook heel gemakkelijk om een vijver om te bouwen naar een zwemvijver, omdat in veel gevallen de bestaande filtersystemen worden gebruikt, en er niet erg veel tot niets hoeft te worden verandert.

Zwemvijver

Zwemvijver

Voor mensen die een Nieuwe Zwemvijver willen aanleggen is dit natuurlijk anders. Maar waarom eigenlijk een zwemvijver in plaats van een zwembad.

Zwemvijver Zonder Chemie Is Dat Mogelijk?

In veel gevallen heeft een zwemvijver een natuurlijke uitstraling, wat een zwembad niet heeft. Ook zien veel mensen op tegen de blauwe folie die meestal wordt gebruikt. De chemische filtratie is ook een groter struikelblok aan het worden voor veel mensen, net als het constant toevoegen van chloor en andere chemicaliën. Daarbij komt ook nog eens dat een zwembad filtratie systeem veel meer energie lasten met zich mee brengt dan een filtratie systeem van een zwemvijver.

Bij een zwemvijver wordt namelijk meestal gebruik gemaakt van een natuurlijk biologisch filter ( ook wel plantenbed genoemd). Om het water door zo’n biologisch filter te laten lopen kost vele malen minder energie, dan dat het water door een zandfilter (drukfilter) moet lopen. Dit kan al gauw een besparing van zo’n € 750,= met zich mee brengen op jaarbasis.

Voor meer informatie of een afspraak neem Vandaag contact met Uw Vijverspecialist op en bespaar vele onnodige risico’s en Euro’s. Wij geven u graag een persoonlijk en situatie gericht advies met uw ZwemVijver.

 

Linkruil.org

Comments are closed.